Firmamız 1983 yılında kurulmuş olup sektörde 37 yılı aşkın bilgi ve deneyimiyle hizmet sunmaktadır. Kurulduğumuz günden buyana müşteri ilişkilerimizde saygılı açık, dürüst ve samimi olamayı ilke edinip, tüm kadromuzla sektörde gerçekleşen gelişim ve değişimleri yakından takip etmiş, üretim standartlarını günümüz teknolojisine uyarlamış bir şekilde faaliyet göstererek  kauçuk imalatı ile ilgili sorunlarınıza sağlıklı,net, kısa çözümler yaratmak için hizmetinizdeyiz.

Firmamız kauçuk sektöründeki boşluğu doldurmak ve kaliteli imalat sunmak amacıyla 1982 yılında 85 m² kapalı alanda 4 çalışan kapasitesi ile tecrübe temelleri üzerine kurulmuştur. 1992 senesinden itibaren OSTİM Organize Sanayi bölgesinde hizmet vermeye devam etmekte olup kullanma alanımızı 750 m² ‘ye çıkartarak daha rahat ve daha verimli çalışma ortamı hazırlanmış olup 15 çalışanınımızla beraber halen hizmet vermekteyiz. 1999 yılında elemanlarımızın daha bilinçli çalışmaları için konumuz gereği eğitimler verilmiş olup, daha kaliteli ve zamanında hizmet sunmayı hedef edinerek ISO 9002 kalite standardı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Kauçuk plastik ve kalıp imalatlarımızda geçen bu süre zarfı içerisinde tecrübelerimize dayanarak ve kaliteyi hedefleyerek imalat çeşitlerimiz her yıl daha da artmaktadır.

Kalite Politikamız

Ürünün geliştirilmesi ve tasarımından,üretim işlemlerine kadar imalatın tüm hususları ile ilgili süreçler İSO 9001  standartlarına uygun olarak firmamızın kalite güvencesi altındadır.

Misyon

Sektörde bir çok ilki gerçekleştiren firmamız, üretiminde kaliteyi ön plana çıkartarak; müşterilerimize dünya standartlarında  ürün ve hizmet sunmayı esas almıştır.

Vizyon

Kauçuk ve plastik sektöründe elde ettiği tecrübe ile üretiminde yer alan ürünleri dünya pazarlarında aranılan marka haline getirmek.